Stay Young

Mahe toor Maca pulber 300g.

€6.90

Toote kaal pakendita: 300g
Kilo hind: €23
TOODE ON LAOS OLEMAS
Kogus: Lisa ostukorvi

Mahe toor Maca pulber 300g.

Maka on Peruu mägedes kuni 4000 meetri kõrgusel kasvav ristõieline redisetaoline taim, mille toitaineterikkast juurest valmistatud jahu on kasutatud peamiselt jõu, kestvuse ja seksuaaliha tõstmiseks. Kuna maka on suutnud ellujääda seal, kus teised toidutaimed enam ei kasva, kannab ta endas suurt elujõudu.

  • Maka on adaptogeen, mida kasutatakse keha võimekuse tõstmiseks pidevalt muutuva keskkonnaga toimetulekul, sealhulgas stressi leevendamiseks. Pikalt kestev stress koormab immuunsüsteemi, nõrgendab keha võimet seedida toitu ja häirib hormoonide tööd.
  • Sisaldab 18 erinevat aminohapet, erinevaid taimseid steroole ja palju vitamiine (B1, B2, B6, C, E),

mineraale ja mikroelemente (sh. kaltsiumi, magneesiumi, väävlit, rauda, fosforit, tsinki, vaske, räni ja mangaani)

  • Hormoonide tasakaalustaja mõlemale sugupoolele.
  • Tõstab seksuaaliha ja seemnevedeliku kogust meestel. Leevendab menstruaalvalude, PMS sümptomite, limaskestade kuivamise ja kuumahoogude vaevusi naistel.
  • Traditsiooniliselt on makat kasutatud ka meelte selginemiseks, mälu arendamiseks, väsimuse vastu, masenduse leevendamiseks ja unekvaliteedi parandamiseks.

Soovitatav päevane kogus: 1tl-2 spl, 2-4 spl

Kasutamise viisid: Sega maca jahu mahladesse või tervisekokteilidesse. Traditsiooniliselt on macat segatud ka erinevate soojade jookide hulka (kohv, tee, kakao). Maca kasutamist tasub alustada väikeste kogustega (1 tl) ja suurendada kogust tasapisi, et meie kehal oleks aega tutvuda uue toiduainega. Maca kasutamisel on soovitav teha paus korra kuus, et meie keha ei harjuks toiduainega liialt ja et selle mõju säiliks. 

Säilitamine: Kõige parem on säilitada külmkapis õhukindlas kotis või purgis. Võib hoida ka toatemperatuuril.