Stay Young

Mahe Toor Kakaooad 300g

€7.90

Toote kaal pakendita: 300g
Kilo hind: €26.33
TOODE ON LAOS OLEMAS
Kogus: Lisa ostukorvi

Mahe Toor Kakaooad 300g

Toorkakaod saadakse Theobroma cacao nimelise puu viljadest, täpsemalt nende puuviljade sees leiduvatest mandlisuurustest kakaoubadest.

  • Sisaldab üle 1200 aktiivse toitaine ja umbes 10% kakaost moodustavad antioksüdandid. Antioksüdantide kõrge sisalduse poolest on kakao võrreldamatu mistahes teise toiduainega.
  • Toorkakao sisaldab kõikidest maailma toiduainetest kõige suuremas koguses magneesiumi ja väga kõrges koguses rauda, kroomi, tsinki, väävlit ja vaske.
  • Hea kuidainete allikas.
  • Sisaldab ka palju E- ja C- vitamiini ning suures koguses neurotransmittereid mõjutavaid ja meie ajule rahuldust pakkuvaid aineosasid ning nende ehitusmaterjale (nt. trüptofaani, serontoniini, dopamiini, fenüületüülamiini ja anandamiidi).

 

Soovitatav päevane kogus: 10-20 kakaouba; suurema kaaluga ja kogenumatel kasutajatel võib päevane kogus olla umbes 60-70 uba päevas.

Kasutamise viisid: Näksimiseks, võib kasta mee sisse. Terved oad on hea sõrmede või väikese noa abil ära koorida. Terveid ube võib ka purustada. Koore sees olev uba säilitab kõige paremini oma värskuse ja hinnalised omadused.

Säilitamine: Toatemperatuuril õhukindlas pakendis või purgis.